• Inga varor i kundvagnen.
Visa varukorg
Delsumma: 0.00

Integritetspolicy

Denna dataskyddspolicy täcker hur vi samlar in, använder, avslöjar, överför och lagrar dina personuppgifter. Denna dataskyddspolicy uppdaterades senast den 16-de april.th av april 2020.

Denna dataskyddspolicy gäller tjänster från Little Dragon Bikes. Om du bor i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet är direktiv 95/46 / EG (allmän dataskyddsförordning) den europeiska förordningen och i Spanien är det den spanska dataskyddslagen (“SDPA”).

Little Dragon Cyklar av Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Spanien är den registeransvarige för dina personuppgifter.

Vårt Agencia spectaola de Protección de Datos (AEPD) i Spanien är den för oss relevanta myndigheten i frågor om dataskydd.

Denna dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter och de tillgängliga alternativen för dig angående insamling, process, åtkomst och hur du uppdaterar, korrigerar och tar bort dina personuppgifter. Ytterligare information om våra rutiner för personuppgifter finns i våra villkor. Denna dataskyddspolicy är avsedd för dig som användare av vår webbplats och tjänster.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter avser all information som hänför sig till en identifierad eller identifierbar fysisk person (”Personuppgifter”).

Vilka uppgifter samlar vi in?

Vi kan samla in data eller be dig lämna viss information när du använder vår webbplats och tjänster. Källorna från vilka vi samlar in personuppgifter är:

Uppgifter som samlas in direkt från dig eller din enhet som hänför sig till en identifierad eller identifierbar fysisk person ("Data Subject") och kan innehålla direkta identifierare som namn, adress, e-postadress, telefonnummer.

Data som samlas in online eller genom indirekta identifierare som inloggningskontonummer, inloggningslösenord, betalningsinformation eller IP-adress.

Data som samlas in som är länkade, till exempel om du har använt vår tjänst och senare väljer oss igen, kommer vi att länka dina uppgifter och behandla den länkade informationen som personuppgifter.

Vi organiserar insamlade personuppgifter som kontodata och faktureringsdata.

Kontodata är allt vi behöver för att ställa in ditt konto och inkluderar din e-postadress och användarnamn och information kopplad till våra tjänster, som licensnycklar, ditt för- och efternamn, din företagsadress och telefonnummer.

Faktureringsdata är allt vi behöver för att ställa in din betalning inklusive ditt namn, e-postadress, maskerat kreditkortsnummer och under vissa omständigheter, din faktureringsadress och ditt telefonnummer om detta inte redan har samlats in.

Som beskrivits ovan, länkar vi data och om vi redan har samlat in en del av dina uppgifter kommer vi bara att be dig om de återstående uppgifterna som är nödvändiga för att utföra den tjänst som avtalats för.

På vilka grunder använder vi personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål och av följande skäl:

På grundval av vårt avtal (när du köper vår tjänst)

På grundval av ditt samtycke (när du prenumererar på vårt nyhetsbrev)

På grundval av lagliga skyldigheter (för skyldigheter som skatter, bokföring, anti-penningtvätt eller när en domstol eller annan myndighet ber oss att)

På grundval av vårt legitima intresse (för kommunikation om säkerhet, integritet och prestandaförbättringar av våra tjänster. Eller för att upprätta, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter.)

Naturligtvis, innan vi litar på något av dessa legitima intressen, balanserar vi dem mot dina intressen och ser till att de är tillräckligt tvingande och inte orsakar någon orättvis skada.

När avslöjar vi dina personuppgifter?

Vi avslöjar dina personuppgifter som svar på din affärsförfrågan eller din begäran om information inom vårt företag för att tillhandahålla bästa möjliga service och inom vårt berättigade intresse.

Vi kan dela din information med organisationer som hjälper oss att tillhandahålla de tjänster som beskrivs i denna dataskyddspolicy och som kan behandla sådan information på våra vägnar och i enlighet med denna dataskyddspolicy för att stödja denna webbplats och våra tjänster. Till exempel med andra våra juridiska professionella rådgivare.

Vi kan också dela information med vår säkra betalningsportalleverantör, och du kan behöva lämna kredit- eller betalkortinformation direkt till leverantören för att behandla betalningsinformation och godkänna betalning via en säker länk. Informationen som du tillhandahåller i sådana fall omfattas inte av vår kontroll och omfattas av betalningsportalens egen integritetsmeddelande och villkor.

I relation till information som erhållits om dig från din användning av vår webbplats kan vi dela en kakor-identifierare och IP-data med leverantörer av analytiska tjänster och annonseringstjänster för att hjälpa oss att förbättra och optimera vår webbplats som omfattas av vår policy om kakor.

Vi kan avslöja personlig information under andra omständigheter, till exempel när du samtycker till den eller om lagen, en domstolsbeslut, en rättslig skyldighet eller tillsynsmyndighet ber oss att. Om syftet är att förebygga bedrägeri eller brott eller om det är nödvändigt att skydda och försvara vår rätt, egendom eller personliga säkerhet för vår personal, webbplatsen och dess användare.

Vi behåller endast den information som krävs för att tillhandahålla vår tjänst så länge du är en kund. Så att vi kan uppfylla våra avtalsförpliktelser och för en period därefter för att identifiera frågor, respektera anspråk på begränsningsperioder och för att lösa eventuella rättsliga förfaranden.

Du kan få information om hur länge din information finns och när den förstörs från vår policy för datalagring. Detta kan du begära via vårt kontaktformulär.

Dina rättigheter

Du har rätt att:

information om behandlingen av dina personuppgifter

få tillgång till de personuppgifter som finns om dig

be om felaktiga, felaktiga eller ofullständiga personuppgifter som ska korrigeras

begära att personuppgifter raderas när de inte längre behövs eller om bearbetningen är olaglig

göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål eller av skäl som rör din specifika situation

begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter i specifika fall

ta emot dina personuppgifter i ett maskinläsbart format och skicka dem till en annan controller ('dataportabilitet')

begära att beslut baserade på automatiserad behandling av dig eller som påverkar dig väsentligt och baserat på dina personuppgifter fattas av fysiska personer, inte bara av datorer. Du har också rätt i detta fall att uttrycka din åsikt och bestrida beslutet

Om behandlingen av din personliga information är baserad på samtycke, har du rätten att dra tillbaka detta samtycke utan några konsekvenser när som helst via vårt kontaktformulär.

Om du anser att din begäran inte lösts på ett tillfredsställande sätt av oss kan du kontakta din lokala dataskyddsmyndighet. Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) är tillsynsmyndighet i Spanien och relevant för Little Dragon Bikes.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi skyddar dina data med hjälp av modernaste tekniska och fysiska skyddsåtgärder och driver ett fast system av policyer, sekretessavtal, digitala skyddsåtgärder och förfaranden för att säkerställa högsta nivå av administrativt skydd.

Mer detaljerat för att få tillgång till vår databas måste användaren vara auktoriserad, utmanas genom ett tvåvägs autentiseringssystem och använda en krypterad VPN. Det är också förbjudet att ta bort personuppgifter från vår plats genom att använda ett komplext krypteringssystem mycket svårt. Vi använder banbrytande antivirus- och anti-malware-programvara och uppdaterat brandväggsskydd. Dessutom måste auktoriserad personal ha ett legitimt behov av att känna till intresse som att vara din kontaktpunkt eller betjäna ditt användarkonto.

Uppgifterna vi samlar in från dig kan lagras, med lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder tillämpade på dem, på våra servrar i Storbritannien. I alla fall följer vi generellt höga dataskyddsstandarder och avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda de personuppgifter som skickas till oss, både under överföring och när vi mottagit dem.

För att utöva någon av dina rättigheter, eller om du har några frågor eller klagomål om vår användning av dina personuppgifter och denna policy, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Förändringar

Denna dataskyddspolicy och vårt åtagande att skydda dina personuppgifters sekretess kan resultera i ändringar av denna dataskyddspolicy. Läs regelbundet denna dataskyddspolicy för att hålla dig uppdaterad med eventuella ändringar.

Frågor och klagomål

Eventuella kommentarer eller frågor om denna policy bör riktas till oss via följande kontaktuppgifter.

Little Dragon Cyklar 

Calle Pinosol 15, 29012 Malaga Spanien

Om du tror att vi inte har följt denna policy eller agerat på annat sätt än i enlighet med dataskyddslagstiftet, ska du meddela oss. Du kan också hänvisa till, eller lämna in ett klagomål till Agencia Commonsola de Protección de Datos (AEPD).

Scrolla till toppen