• Nu există produse în coș.
Vizualizare coș
Total: 0.00

Politică de confidențialitate

Această politică de protecție a datelor acoperă modul în care colectăm, folosim, dezvăluim, transferăm și stocăm datele dvs. personale. Această politică de protecție a datelor a fost actualizată ultima dată la data de 16th din aprilie 2020.

Această politică de protecție a datelor se aplică serviciilor Little Dragon Bikes. Dacă locuiți în Spațiul Economic European, Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor) este regulamentul european, iar în Spania este Legea spaniolă privind protecția datelor („SDPA”).

Micile biciclete de dragon din Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Spania este controlorul datelor dvs. personale.

Platforma Agenția Spaniolă de Protecție a Datelor (AEPD) în Spania este autoritatea relevantă pentru noi în materie de protecție a datelor.

Această politică de protecție a datelor descrie modul în care gestionăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal și alegerile disponibile pentru dvs. în ceea ce privește colectarea, procesarea, accesul și modul de actualizare, corectare și ștergere a datelor cu caracter personal. Informații suplimentare despre practicile noastre de date cu caracter personal pot fi găsite în Termenii și condițiile noastre. Această politică de protecție a datelor este destinată dvs. ca utilizator al site-ului și serviciilor noastre.

Ce este datele personale?

Datele cu caracter personal se referă la orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă („Date cu caracter personal”).

Ce date colectăm?

Este posibil să colectăm date sau să vă cerem să furnizați anumite date atunci când utilizați site-ul și serviciile noastre. Sursele din care colectăm date cu caracter personal sunt:

Datele colectate direct de la dvs. sau de pe dispozitivul dvs. referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă („subiectul datelor”) și pot include identificatori direcți, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Datele colectate online sau prin identificatori indirecti, cum ar fi numărul contului de conectare, parola de conectare, detaliile de plată sau adresa IP.

Datele colectate care sunt legate, de exemplu, dacă ați utilizat serviciul nostru și ulterior ne-ați alege din nou, vom face legătura cu datele dvs. și le vom trata ca date conexe ca date cu caracter personal.

Organizăm date cu caracter personal colectate ca date de cont și date de facturare.

Datele contului sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a vă configura contul și include adresa de e-mail și numele de utilizator și informațiile conectate cu serviciile noastre, cum ar fi cheile de licență, numele și prenumele, adresa și numărul de telefon al companiei.

Datele de facturare reprezintă tot ceea ce avem nevoie pentru a configura plata dvs., inclusiv numele, adresa de e-mail, numărul cardului de credit mascat și, în anumite circumstanțe, adresa de facturare și numărul de telefon, dacă acest lucru nu este deja colectat.

Așa cum s-a descris mai sus, conectăm date și dacă am colectat deja o parte din datele dvs., vă vom solicita doar datele rămase necesare pentru realizarea serviciului contractat.

Din ce motive folosim Datele cu caracter personal?

Folosim Datele dvs. Personale pentru următoarele scopuri și pentru următoarele motive:

Pe baza îndeplinirii contractului nostru (atunci când cumpărați serviciul nostru)

Pe baza consimțământului dvs. (când vă abonați la newsletter-ul nostru)

Pe baza obligațiilor legale (pentru obligații precum impozit, contabilitate, spălare de bani sau când o instanță sau o altă autoritate ne solicită)

Pe baza interesului nostru legitim (pentru comunicările privind securitatea, confidențialitatea și îmbunătățirea performanței serviciilor noastre. Sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre legale.)

Desigur, înainte de a ne baza pe oricare dintre aceste interese legitime, le echilibrăm cu interesele dvs. și ne asigurăm că sunt suficient de convingătoare și nu vor provoca niciun rău nejustificat.

Când dezvăluim datele dvs. personale?

Dezvăluim datele dvs. personale ca răspuns la ancheta dvs. de afaceri sau la solicitarea dvs. de informații în cadrul companiei noastre, pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil și în interesul nostru legitim.

Este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu organizații care ne ajută să oferim serviciile descrise în această politică de protecție a datelor și care pot prelucra aceste date în numele nostru și în conformitate cu această politică de protecție a datelor, pentru a sprijini acest site web și serviciile noastre. De exemplu, cu alți consilieri profesioniști legali.

De asemenea, este posibil să împărtășim informații cu furnizorul nostru de gateway de plată securizat și poate fi necesar să furnizați informații despre cardul de credit sau debit direct furnizorului pentru a prelucra detaliile de plată și pentru a autoriza plata în urma unui link securizat. Informațiile pe care le furnizați în astfel de cazuri nu se află sub controlul nostru și se supun avizului de confidențialitate și Termenilor și condițiilor furnizorului de gateway de plată.

În legătură cu informațiile obținute despre dvs. în urma utilizării site-ului nostru web, putem partaja un identificator cookie și date IP cu furnizori de servicii de rețele analitice și de publicitate pentru a ne ajuta în îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru web care face obiectul politicii noastre privind cookie-urile.

Putem dezvălui informații personale în alte circumstanțe, cum ar fi atunci când sunteți de acord cu aceasta sau dacă legea, un ordin al Curții, o obligație legală sau o autoritate de reglementare ne solicită acest lucru. Dacă scopul este prevenirea fraudei sau infracțiunii sau dacă este necesară protejarea și apărarea dreptului nostru, proprietății sau siguranței personale a personalului nostru, a site-ului web și a utilizatorilor acesteia.

Vom păstra informațiile necesare pentru a furniza serviciul nostru atât timp cât sunteți client. În așa fel încât să ne putem îndeplini obligațiile contractuale și pentru o perioadă după aceea pentru a identifica probleme, a respecta termenele de prescripție a cererilor și a rezolva orice procedură legală.

Puteți afla cât timp sunt păstrate informațiile dvs. și când sunt distruse din Politica noastră de păstrare a datelor pe care o puteți solicita folosind formularul nostru de contact.

Drepturile tale

Aveți dreptul să:

informații despre prelucrarea datelor dvs. personale

obține acces la datele personale deținute despre tine

solicita corectarea datelor personale incorecte, inexacte sau incomplete

solicitați ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare sau dacă prelucrarea acestora este ilegală

opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing sau din motive legate de situația dvs. particulară

solicitați restricționarea procesării datelor dvs. personale în cazuri specifice

primiți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină și trimiteți-le unui alt operator („portabilitatea datelor”)

solicitați ca deciziile bazate pe prelucrarea automată care vă privesc sau care vă afectează în mod semnificativ și pe baza datelor personale să fie luate de persoane fizice, nu numai de computere. De asemenea, aveți dreptul în acest caz să vă exprimați punctul de vedere și să contestați decizia

În cazul în care prelucrarea informațiilor dvs. personale se bazează pe consimțământ, aveți dreptul să retrageți consimțământul respectiv fără niciun prejudiciu în orice moment prin intermediul formularului nostru de contact.

Dacă considerați că solicitarea dvs. nu este soluționată în mod satisfăcător de către noi, puteți contacta autoritatea locală pentru protecția datelor. Agenția Spaniolă de Protecție a Datelor (AEPD) este autoritatea de supraveghere din Spania și relevantă pentru bicicletele Little Dragon.

Cum vă protejăm datele personale?

Protejăm datele dvs. folosind garanții tehnice și fizice de ultimă generație și funcționăm un sistem ferm de politici, acorduri de confidențialitate, garanții digitale și proceduri pentru a asigura cel mai înalt nivel de protecție administrativă.

Mai detaliat pentru a accesa baza noastră de date, utilizatorul trebuie să fie autorizat, este provocat printr-un sistem de autentificare în două sensuri și să utilizeze un VPN criptat. De asemenea, eliminarea datelor cu caracter personal din locația noastră este interzisă și se face prin utilizarea unui sistem complex de criptare foarte dificil. Folosim software antivirus și anti-malware de ultimă oră și protecție firewall actualizată. Mai mult decât atât, personalul autorizat trebuie să aibă o nevoie legitimă de a cunoaște interesul, cum ar fi punctul de contact sau serviciul dvs. de utilizator.

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi stocate, cu măsuri tehnice și organizatorice de securitate adecvate aplicate acestuia, pe serverele noastre din Marea Britanie. În toate cazurile, urmăm standarde în general de protecție a datelor și măsuri avansate de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal transmise nouă, atât în ​​timpul transmiterii, cât și odată ce le primim.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. sau dacă aveți întrebări sau reclamații cu privire la utilizarea noastră a Datelor dvs. personale și a acestei politici, vă rugăm să ne contactați folosind formularul nostru de contact.

Modificări

Această politică de protecție a datelor și angajamentul nostru de a proteja confidențialitatea datelor dvs. personale pot duce la modificări ale acestei politici de protecție a datelor. Vă rugăm să consultați periodic această politică de protecție a datelor pentru a fi la curent cu orice modificare.

Întrebări și reclamații

Orice comentarii sau întrebări cu privire la această politică ar trebui să fie direcționate către noi folosind următoarele date de contact.

Micile biciclete de dragon 

Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Spania

Dacă credeți că nu am respectat această politică sau nu am acționat altfel decât în ​​conformitate cu legea privind protecția datelor, atunci ar trebui să ne anunțați. Puteți, de asemenea, să faceți o sesizare sau să depuneți o reclamație la Agencia Española de Protecție a Datelor (AEPD).

Derulați în sus