• Nema proizvoda u košarici.
Pregled košarice
Zbroj: 0.00

Izjava o privatnosti

Ova Pravila o zaštiti podataka pokrivaju način na koji prikupljamo, koristimo, otkrivamo, prenosimo i pohranjujemo vaše osobne podatke. Ova Pravila o zaštiti podataka posljednji put su ažurirana 16th travnja 2020.

Ova se politika zaštite podataka odnosi na usluge Little Dragon Bikes. Ako živite u Europskom gospodarskom prostoru, Direktiva 95/46 / EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) je Europska uredba, a u Španjolskoj je to Španjolski zakon o zaštiti podataka (“SDPA”).

Mali zmajevi bicikli tvrtke Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Španjolska je kontrolor vaših osobnih podataka.

Odlomak Datos Agencia Española Protección de Aato (AEPD) u Španjolskoj je za nas nadležno tijelo u pitanjima zaštite podataka.

Ova Pravila zaštite podataka opisuju kako obrađujemo i štitimo vaše osobne podatke i izbore koji su vam dostupni u vezi sa prikupljanjem, obradom, pristupom i kako ažurirati, ispraviti i izbrisati vaše osobne podatke. Dodatne informacije o našoj praksi osobnih podataka mogu se naći u našim Uvjetima i odredbama. Ova Pravila o zaštiti podataka namijenjena su vama kao korisniku naše web stranice i usluga.

Što su osobni podaci?

Osobni podaci odnose se na sve podatke koji se odnose na fizičku osobu koja je prepoznata ili se može utvrditi ("Osobni podaci").

Koje podatke prikupljamo?

Možemo prikupljati podatke ili tražiti da navedete određene podatke kada koristite našu web stranicu i usluge. Izvori iz kojih prikupljamo osobne podatke jesu:

Podaci prikupljeni izravno od vas ili vašeg uređaja koji se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu ("Subjekt podataka") mogu sadržavati izravne identifikatore kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, telefonski broj.

Podaci prikupljeni putem interneta ili putem neizravnih identifikatora kao što su broj računa za prijavu, lozinka za prijavu, detalji plaćanja ili IP adresa.

Prikupljeni podaci koji su povezani, na primjer, ako ste koristili našu uslugu, a kasnije nas opet izabrali, mi ćemo povezati vaše podatke i tretirati te povezane podatke kao osobne podatke.

Prikupljene osobne podatke organiziramo kao podatke računa i podatke o naplati.

Podaci računa su sve što je potrebno za postavljanje vašeg računa i uključuju vašu adresu e-pošte i korisničko ime i podatke povezane s našim uslugama, poput licencnih ključeva, vašeg imena i prezimena, adrese tvrtke i telefonskog broja.

Podaci za naplatu su sve što je potrebno za postavljanje plaćanja, uključujući vaše ime, adresu e-pošte, maskirani broj kreditne kartice iu određenim okolnostima vašu adresu za naplatu i vaš telefonski broj ako to već nije prikupljeno.

Kao što je gore opisano, povezujemo podatke i ako smo već prikupili neke vaše podatke, tražit ćemo vas samo za preostale podatke koji su neophodni za obavljanje usluge ugovorene.

Na osnovu čega koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koristimo u sljedeće svrhe i na sljedećim osnovama:

Na temelju ispunjenja našeg ugovora (kada kupite našu uslugu)

Na temelju vašeg pristanka (kada se pretplatite na naš newsletter)

Na temelju pravnih obveza (za obveze poput poreza, računovodstva, pranja novca ili kada nas sud ili drugo tijelo zatraži)

Na temelju našeg legitimnog interesa (za komunikacije o poboljšanju sigurnosti, privatnosti i performansi naših usluga. Ili za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu naših zakonskih prava.)

Naravno, prije nego se oslanjamo na bilo koji od tih legitimnih interesa, uspoređujemo ih s vašim interesima i pobrinimo se da su dovoljno uvjerljivi i da neće prouzrokovati nikakvu neopravdanu štetu.

Kada otkrivamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke otkrivamo kao odgovor na vaš poslovni upit ili vaš zahtjev za informacijama unutar naše tvrtke kako bismo pružili najbolju moguću uslugu i u okviru našeg legitimnog interesa.

Vaše podatke možemo dijeliti s organizacijama koje nam pomažu u pružanju usluga opisanih u ovoj politici zaštite podataka i koje mogu obrađivati ​​takve podatke u naše ime iu skladu s ovim Pravilima o zaštiti podataka kako bi podržale ovu web stranicu i naše usluge. Na primjer, s drugim pravnim savjetnicima.

Također možemo dijeliti podatke s našim sigurnim pružateljem usluga plaćanja, a možda ćete trebati dostaviti podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici izravno davatelju kako bi obradili podatke o plaćanju i autorizirali plaćanje slijedeći sigurnu vezu. Podaci koje nam dajete u takvim slučajevima nisu pod našom kontrolom i podliježu vlastitoj obavijesti o privatnosti i odredbama i odredbama davatelja usluga plaćanja.

U odnosu na podatke dobivene o vama korištenjem naše web stranice, možemo podijeliti identifikator kolačića i IP podatke s pružateljima usluga analitičke i reklamne mreže kako bi nam pomogli u poboljšanju i optimizaciji naše web stranice koja je podložna našim pravilima o kolačićima.

Osobne podatke možemo otkriti u drugim okolnostima, primjerice kada pristanete na njih ili ako nas to zatraže zakon, sudska odluka, zakonska obveza ili regulatorno tijelo. Ako je svrha sprječavanje prijevara ili kriminala ili ako je potrebno zaštititi i obraniti naše pravo, imovinu ili osobnu sigurnost našeg osoblja, web stranice i njezinih korisnika.

Zadržavat ćemo samo podatke potrebne za pružanje naše usluge sve dok ste klijent. Kako bismo ispunili ugovorne obveze i nakon određenog razdoblja identificirali pitanja, poštivali rokove zastarijevanja zahtjeva i riješili sve pravne postupke.

Možete saznati koliko dugo se vaši podaci čuvaju i kada su uništeni iz naše Pravila o zadržavanju podataka koju možete zatražiti pomoću našeg kontaktnog obrasca.

Vaša prava

Imate pravo na:

informacije o obradi vaših osobnih podataka

dobiti pristup osobnim podacima koji se čuvaju o vama

zatražite ispravke netočnih, netočnih ili nepotpunih osobnih podataka

zatražiti brisanje osobnih podataka kada više nisu potrebni ili ako je obrada nezakonita

prigovarate na obradu vaših osobnih podataka u marketinške svrhe ili iz razloga koji se odnose na vašu specifičnu situaciju

zatražite ograničenje obrade vaših osobnih podataka u određenim slučajevima

primite vaše osobne podatke u strojno čitljivom obliku i pošaljite ih drugom kontroloru ('prenosivost podataka')

zahtijevaju da odluke temeljene na automatiziranoj obradi koja se tiče vas ili koja na vas bitno utječu i na temelju vaših osobnih podataka donose fizičke osobe, a ne samo računala. Također u ovom slučaju imate pravo izraziti svoje stajalište i osporiti odluku

Ako se obrada vaših osobnih podataka temelji na pristanku, imate pravo povući taj pristanak bez štete u bilo kojem trenutku putem našeg kontakt obrasca.

Ako smatrate da vaš zahtjev nismo na zadovoljavajući način riješili, možete se obratiti lokalnom tijelu za zaštitu podataka. Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) nadzorno je tijelo u Španjolskoj i relevantno za Little Dragon Bikes.

Kako štitimo vaše osobne podatke?

Vaše podatke štitimo korištenjem vrhunskih tehničkih i fizičkih mjera zaštite te upravljamo čvrstim sustavom politika, sporazuma o povjerljivosti, digitalnim jamstvima i postupcima kako bismo osigurali najvišu razinu administrativne zaštite.

Detaljnije radi pristupa našoj bazi podataka korisnik mora biti autoriziran, izazvan putem dvosmjernog sustava za provjeru autentičnosti i korištenje šifriranog VPN-a. Također, uklanjanje Osobnih podataka s našeg mjesta je zabranjeno i otežano je pomoću složenog sustava šifriranja. Koristimo vrhunski antivirusni i anti-malware softver te modernu zaštitu vatrozida. Nadalje, ovlašteno osoblje mora imati legitimnu potrebu za znanjem interesa kao što je vaša kontakt točka ili usluga vašeg korisničkog računa.

Podaci koje prikupimo od vas mogu se pohraniti, uz odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite, primijenjene na našim poslužiteljima u Velikoj Britaniji. U svim slučajevima slijedimo općenito visoke standarde zaštite podataka i napredne mjere zaštite kako bismo zaštitili osobne podatke koji nam se predaju, kako tijekom prijenosa, tako i nakon što ih primimo.

Da bismo iskoristili svoja prava ili imali bilo kakva pitanja ili pritužbe u vezi s našim korištenjem vaših osobnih podataka i ovim pravilima, obratite nam se putem našeg kontakt obrasca.

Promjene

Ova Pravila o zaštiti podataka i naša obveza zaštite privatnosti vaših osobnih podataka mogu rezultirati promjenama ove Politike zaštite podataka. Redovito pregledavajte ove Pravilnike o zaštiti podataka da biste bili u tijeku s bilo kakvim izmjenama.

Upiti i pritužbe

Svi komentari ili upiti o ovim pravilima trebali bi nam se obratiti pomoću sljedećih podataka za kontakt.

Mali zmajevi bicikli 

Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Španija

Ako smatrate da se nismo pridržavali ove politike ili smo postupili drugačije nego u skladu sa zakonom o zaštiti podataka, trebali biste nas obavijestiti. Možete se uputiti i podnijeti žalbu Agenciji Española de Protección de Datos (AEPD).

Dođite na vrh