• Ei ole tooteid ostukorvis.
Vaata Ostukorvi
vahesumma: 0.00

Privaatsuspoliitikast

See andmekaitsepoliitika hõlmab seda, kuidas me teie isikuandmeid kogume, kasutame, avalikustame, edastame ja säilitame. Seda andmekaitsepoliitikat värskendati viimati 16th aprilli 2020.

Käesolevat andmekaitsepoliitikat kohaldatakse väikeste draakonirataste teenuste suhtes. Kui elate Euroopa Majanduspiirkonnas, on direktiiv 95/46 / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus) Euroopa määrus ja Hispaanias Hispaania andmekaitseseadus (SDPA).

Väikesed draakonirattad Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Hispaania, on teie isikuandmete vastutav töötleja.

. Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) Hispaanias on meie jaoks andmekaitse küsimustes asjaomane asutus.

Selles andmekaitsepoliitikas kirjeldatakse, kuidas käsitleme ja kaitseme teie isikuandmeid ning valikuid, mis on teile kättesaadavad andmete kogumise, töötlemise, juurdepääsu ning kuidas teie isikuandmeid värskendada, parandada ja kustutada. Lisateavet meie isikuandmete tavade kohta leiate meie tingimustest. See andmekaitsepoliitika on mõeldud teile kui meie veebisaidi ja teenuste kasutajale.

Mis on isikuandmed?

Isikuandmed on igasugune teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta (“Isikuandmed”).

Milliseid andmeid me kogume?

Kui meie veebisaiti ja teenuseid kasutate, võime andmeid koguda või paluda teil teatud andmeid esitada. Allikad, kust isikuandmeid kogume, on:

Otse teilt või teie seadmest kogutud andmed tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku (“andmesubjekt”) kohta ning võivad sisaldada otseseid identifikaate, nagu nimi, aadress, e-posti aadress, telefoninumber.

Veebis või kaudsete identifikaatorite kaudu kogutud andmed, näiteks sisselogimiskonto number, sisselogimisparool, makse üksikasjad või IP-aadress.

Kogutud lingitud andmed, näiteks kui olete meie teenust kasutanud ja valite meid hiljem uuesti, siis lingime teie andmed ja käsitleme neid lingitud andmeid isikuandmetena.

Korraldame kogutud isikuandmeid kontoandmete ja arveldusandmetena.

Konto andmed on kõik, mida teie konto seadistamiseks vajame, ja see sisaldab teie e-posti aadressi ja kasutajanime ning meie teenustega seotud teavet, nagu litsentsivõtmed, teie ees- ja perekonnanimi, ettevõtte aadress ja telefoninumber.

Arveldusandmed on kõik, mida vajame teie makse seadistamiseks, sealhulgas teie nimi, e-posti aadress, maskeeritud krediitkaardi number ja teatud juhtudel teie arveldusaadress ja telefoninumber, kui seda pole veel kogutud.

Nagu ülalpool kirjeldatud, seome andmed omavahel ja kui oleme juba osa teie andmeid kogunud, küsime teilt ainult ülejäänud andmeid, mis on vajalikud lepinguliste teenuste osutamiseks.

Mis põhjustel me isikuandmeid kasutame?

Me kasutame teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel ja järgmistel põhjustel:

Meie lepingu täitmise alusel (meie teenuse ostmisel)

Teie nõusoleku alusel (kui tellite meie uudiskirja)

Juriidiliste kohustuste alusel (näiteks selliste kohustuste osas nagu maks, raamatupidamine, rahapesuvastane võitlus või kui kohus või muu asutus seda nõuab)

Meie õigustatud huvi alusel (meie teenuste turvalisuse, privaatsuse ja toimivuse parandamisega seotud teabe edastamiseks või oma seaduslike õiguste kehtestamiseks, teostamiseks või kaitsmiseks).

Muidugi, enne nendele legitiimsetele huvidele tuginemist tasakaalustame need teie huvidega ja veenduge, et need on piisavalt kaalukad ja ei põhjusta lubamatut kahju.

Millal me avaldame teie isikuandmed?

Parima võimaliku teenuse osutamiseks ja meie õigustatud huvides avaldame teie isikuandmed vastusena teie ettevõttele esitatud päringule või teabenõudele.

Võime selle veebisaidi ja meie teenuste toetamiseks jagada teie teavet organisatsioonidega, kes aitavad meil pakkuda selles andmekaitsepoliitikas kirjeldatud teenuseid ja kes töötlevad selliseid andmeid meie nimel ja vastavalt sellele andmekaitsepoliitikale. Näiteks koos meie muude juriidiliste professionaalsete nõustajatega.

Võib-olla jagame teavet ka meie turvalise maksete lüüsi pakkujaga ja peate võib-olla edastama krediit- või deebetkaardi teabe otse teenusepakkujale, et töödelda makse üksikasju ja lubada turvalise lingi kaudu makse teostamist. Teie edastatud teave sellistel juhtudel ei ole meie kontrolli all ja selle suhtes kehtivad maksete lüüsi pakkuja enda privaatsusteatis ja tingimused.

Seoses teabega, mis on saadud teie kohta meie veebisaidi kasutamisel, võime jagada küpsise identifikaatorit ja IP-andmeid analüüsi- ja reklaamivõrguteenuste pakkujatega, et aidata meil meie küpsistepoliitika alla kuuluva veebisaidi parendamisel ja optimeerimisel.

Võime avaldada isiklikku teavet muudel asjaoludel, näiteks kui olete sellega nõus või kui seadus, kohtuotsus, seaduslik kohustus või reguleeriv asutus meid seda nõuab. Kui eesmärk on pettuse või kuritegevuse ennetamine või kui on vaja kaitsta ja kaitsta oma õigusi, vara või meie töötajate, veebisaidi ja selle kasutajate isiklikku turvalisust.

Me säilitame oma teenuse osutamiseks vajalikku teavet ainult seni, kuni olete klient. Et saaksime täita oma lepingulisi kohustusi ja pärast seda tuvastada probleeme, pidada kinni nõude aegumistähtaegadest ja lahendada kõik kohtumenetlused.

Meie andmete säilitamise eeskirjadest saate teada, kui kaua teie teavet hoitakse ja millal see hävitatakse, mida saate taotleda meie kontaktvormi kaudu.

Teie õigused

Teil on õigus:

teave teie isikuandmete töötlemise kohta

saada juurdepääs teie enda valduses olevatele isikuandmetele

küsige ebaõigete, ebatäpsete või mittetäielike isikuandmete parandamist

taotleda isikuandmete kustutamist, kui neid enam ei vajata või kui nende töötlemine on ebaseaduslik

vaidlustada teie isikuandmete töötlemise turunduseesmärkidel või teie konkreetse olukorraga seotud põhjustel

taotleda konkreetsetel juhtudel oma isikuandmete töötlemise piiramist

saada oma isikuandmeid masinloetavas vormingus ja saada need teisele vastutavale töötlejale ('andmete teisaldatavus')

taotleda, et automatiseeritud töötlemisel põhinevad teid puudutavad või teid oluliselt mõjutavad ja teie isikuandmetel põhinevad otsused langetaksid füüsilised isikud, mitte ainult arvutid. Samuti on teil sel juhul õigus oma seisukoht avaldada ja otsus vaidlustada

Kui teie isikuandmete töötlemine põhineb nõusolekul, on teil meie kontaktvormi kaudu igal ajal õigus see nõusolek kahjustamata tagasi võtta.

Kui arvate, et me ei ole teie taotlust rahuldavalt lahendanud, võite pöörduda oma kohaliku andmekaitseasutuse poole. Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) on järelevalveasutus Hispaanias ja see on seotud väikeste draakoniratastega.

Kuidas kaitsta teie isikuandmeid?

Kaitsme teie andmeid, kasutades kõige kaasaegsemaid tehnilisi ja füüsilisi kaitsemeetmeid ning töötame kindla poliitika, konfidentsiaalsuskokkulepete, digitaalsete kaitsemeetmete ja protseduuride süsteemi abil, et tagada kõrgeim halduse kaitse.

Meie andmebaasile juurdepääsu saamiseks peab kasutaja olema volitatud, vaidlustama kahesuunalise autentimissüsteemi kaudu ja kasutama krüptitud VPN-i. Samuti on Isikuandmete eemaldamine meie asukohast keelatud ja keeruka krüptimissüsteemi abil on see väga keeruline. Kasutame tipptasemel viirusetõrjet ja pahavaravastast tarkvara ning ajakohast tulemüüri kaitset. Lisaks peab volitatud töötajatel olema õigustatud vajadus teada saada huvi, näiteks olla teie kontaktpunkt või teenindada oma kasutajakontot.

Teie poolt kogutud andmeid võidakse talletada Ühendkuningriigis asuvates serverites koos nende suhtes rakendatud sobivate tehniliste ja organisatsiooniliste turvameetmetega. Kõigil juhtudel järgime meile edastatud isikuandmete kaitsmiseks üldiselt kõrgeid andmekaitsestandardeid ja täiustatud turvameetmeid, nii edastamise ajal kui ka pärast nende saamist.

Oma õiguste kasutamiseks või kui teil on küsimusi või kaebusi meie isikuandmete ja selle poliitika kasutamise kohta, võtke meiega ühendust, kasutades meie kontaktivormi.

Vaidluste lahendamine

Käesolev andmekaitsepoliitika ja meie kohustus kaitsta teie isikuandmete privaatsust võivad põhjustada muudatusi selles andmekaitsepoliitikas. Vaadake regulaarselt seda andmekaitsepoliitikat, et olla muudatustega kursis.

Päringud ja kaebused

Kõik selle poliitika kommentaarid ja küsimused tuleks suunata meile järgmiste kontaktandmete abil.

Väikesed draakonirattad 

Calle Pinosol 15, 29012 Málaga, Hispaania

Kui arvate, et me ei ole seda poliitikat järginud või tegutsenud muul viisil kui vastavalt andmekaitseseadustele, peaksite sellest meile teatama. Samuti saate pöörduda Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) poole või esitada kaebuse.

Leidke üles