• Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Δες το καλάθι αγορών
Μερικό σύνολο: 0.00

Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καλύπτει τον τρόπο συλλογής, χρήσης, αποκάλυψης, μεταφοράς και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 16th του Απριλίου 2020.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων ισχύει για τις υπηρεσίες Little Dragon Bikes. Εάν ζείτε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, η οδηγία 95/46 / ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός και στην Ισπανία, είναι ο Ισπανικός Νόμος για την Προστασία Δεδομένων («SDPA»).

Μικρά ποδήλατα δράκων της Calle Pinosol 15, 29012 Μάλαγα, Ισπανία είναι ο Ελεγκτής των προσωπικών σας δεδομένων.

Η περιοχή Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) στην Ισπανία είναι για εμάς αρμόδια αρχή σε θέματα προστασίας δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή, τη διαδικασία, την πρόσβαση και τον τρόπο ενημέρωσης, διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές προσωπικών δεδομένων μας βρίσκονται στους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων προορίζεται για εσάς ως χρήστης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα αναφέρονται σε κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί («Προσωπικά δεδομένα»).

Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

Ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα ή να σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένα δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας. Οι πηγές από τις οποίες συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα είναι:

Δεδομένα που συλλέγονται απευθείας από εσάς ή τη συσκευή σας σχετικά με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο ("Θέμα δεδομένων") και μπορεί να περιλαμβάνουν απευθείας αναγνωριστικά όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου.

Δεδομένα που συλλέγονται στο διαδίκτυο ή μέσω έμμεσων αναγνωριστικών, όπως αριθμός λογαριασμού σύνδεσης, κωδικός πρόσβασης σύνδεσης, λεπτομέρειες πληρωμής ή διεύθυνση IP.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν είναι συνδεδεμένα, για παράδειγμα εάν έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μας και αργότερα μας επιλέξετε ξανά, θα συνδέσουμε τα δεδομένα σας και θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα συνδεδεμένα δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα.

Οργανώνουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ως δεδομένα λογαριασμού και δεδομένα χρέωσης.

Τα Δεδομένα λογαριασμού είναι ό, τι χρειαζόμαστε για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας και περιλαμβάνει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα χρήστη σας, καθώς και πληροφορίες που συνδέονται με τις υπηρεσίες μας, όπως κλειδιά άδειας, το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση της επιχείρησής σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Τα δεδομένα χρέωσης είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να ρυθμίσουμε την πληρωμή σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης email, του αριθμού πιστωτικής κάρτας που καλύπτεται και σε ορισμένες περιπτώσεις, της διεύθυνσης χρέωσης και του αριθμού τηλεφώνου σας, εάν δεν έχει ήδη συλλεχθεί.

Όπως περιγράφηκε παραπάνω, συνδέουμε δεδομένα και αν έχουμε ήδη συλλέξει ορισμένα από τα δεδομένα σας, θα σας ζητήσουμε μόνο τα υπόλοιπα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της υπηρεσίας που έχει ανατεθεί.

Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς και για τους ακόλουθους λόγους:

Με βάση την εκπλήρωση του συμβολαίου μας (όταν αγοράζετε την υπηρεσία μας)

Με βάση τη συγκατάθεσή σας (όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο)

Με βάση τις νομικές υποχρεώσεις (για υποχρεώσεις όπως φορολογία, λογιστική, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή όταν μας ζητά ένα δικαστήριο ή άλλη αρχή)

Με βάση το νόμιμο συμφέρον μας (για επικοινωνίες σχετικά με την ασφάλεια, το απόρρητο και τις βελτιώσεις απόδοσης των υπηρεσιών μας. Ή για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση των νομικών μας δικαιωμάτων.)

Φυσικά, πριν βασιστούμε σε κάποιο από αυτά τα νόμιμα συμφέροντα, τα ισορροπούν με τα συμφέροντά σας και βεβαιώνουμε ότι είναι αρκετά επιτακτικά και δεν θα προκαλέσουν αδικαιολόγητη βλάβη.

Πότε αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποκαλύπτουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ως απάντηση στην επιχειρηματική σας έρευνα ή στο αίτημά σας για πληροφορίες εντός της Εταιρείας μας, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εντός του νόμιμου συμφέροντός μας.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε οργανισμούς που μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και οι οποίοι ενδέχεται να επεξεργαστούν τέτοια δεδομένα εκ μέρους μας και σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, για την υποστήριξη αυτού του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, με τους νομικούς μας άλλους επαγγελματίες συμβούλους.

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες στον πάροχο ασφαλούς πύλης πληρωμών και ίσως χρειαστεί να παρέχετε απευθείας πληροφορίες στον πιστωτικό φορέα της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, προκειμένου να επεξεργαστείτε τα στοιχεία πληρωμής και να εγκρίνετε την πληρωμή μετά από έναν ασφαλή σύνδεσμο. Οι πληροφορίες στις οποίες παρέχετε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν εμπίπτουν στον έλεγχό μας και υπόκεινται στη Σημείωση απορρήτου και στους Όρους και Προϋποθέσεις του παρόχου της πύλης πληρωμής.

Σε σχέση με τις πληροφορίες που λαμβάνονται σχετικά με εσάς από τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς, ενδέχεται να μοιραστούμε ένα αναγνωριστικό cookie και δεδομένα IP με παρόχους υπηρεσιών αναλυτικών και διαφημιστικών δικτύων για να μας βοηθήσετε στη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας που υπόκειται στην Πολιτική Cookies.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά στοιχεία σε άλλες περιπτώσεις, όπως όταν συμφωνείτε ή εάν μας ζητήσει ο νόμος, μια δικαστική απόφαση, μια νομική υποχρέωση ή μια ρυθμιστική αρχή. Εάν ο σκοπός είναι η πρόληψη της απάτης ή του εγκλήματος ή εάν είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική μας ασφάλεια του προσωπικού μας, του ιστότοπου και των χρηστών του.

Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την παροχή της υπηρεσίας μας μόνο εφόσον είστε πελάτης. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις συμβατικές μας υποχρεώσεις και για μια περίοδο μετά από αυτό να εντοπίσουμε ζητήματα, να σεβαστούμε τις προθεσμίες παραγραφής και να επιλύσουμε τυχόν νομικές διαδικασίες.

Μπορείτε να μάθετε πόσο καιρό διατηρούνται τα στοιχεία σας και πότε καταστρέφονται από την Πολιτική Διατήρησης Δεδομένων, την οποία μπορείτε να ζητήσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα:

πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

αποκτήστε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούνται για εσάς

ζητήστε διόρθωση εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών προσωπικών δεδομένων

ζητήστε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα όταν δεν χρειάζονται πλέον ή εάν η επεξεργασία τους είναι παράνομη

να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ ή για λόγους που σχετίζονται με τη δική σας περίσταση

ζητήστε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις

λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή αναγνώσιμη από μηχανή και στείλτε τα σε άλλο ελεγκτή («φορητότητα δεδομένων»)

ζητήστε οι αποφάσεις που βασίζονται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία που σας αφορούν ή που σας επηρεάζουν σημαντικά και βάσει των προσωπικών σας δεδομένων να λαμβάνονται από φυσικά πρόσωπα, όχι μόνο από υπολογιστές. Έχετε επίσης το δικαίωμα σε αυτήν την περίπτωση να εκφράσετε την άποψή σας και να αμφισβητήσετε την απόφαση

Όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων βασίζεται στη συγκατάθεση, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς ζημία ανά πάσα στιγμή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εάν πιστεύετε ότι το αίτημά σας δεν επιλύθηκε ικανοποιητικά από εμάς, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων. Το Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) είναι η εποπτική αρχή στην Ισπανία και σχετίζεται με τα Little Dragon Bikes.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Προστατεύουμε τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις και λειτουργούμε ένα σταθερό σύστημα πολιτικών, συμφωνιών εμπιστευτικότητας, ψηφιακών διασφαλίσεων και διαδικασιών για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου διοικητικής προστασίας.

Αναλυτικότερα, για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων μας, ο χρήστης πρέπει να έχει εξουσιοδότηση, να αμφισβητείται μέσω ενός αμφίδρομου συστήματος ελέγχου ταυτότητας και να χρησιμοποιεί ένα κρυπτογραφημένο VPN. Επίσης, απαγορεύεται η αφαίρεση Προσωπικών Δεδομένων από την τοποθεσία μας χρησιμοποιώντας πολύπλοκο σύστημα κρυπτογράφησης πολύ δύσκολο. Χρησιμοποιούμε λογισμικό προστασίας από ιούς και anti-malware και ενημερωμένη προστασία τείχους προστασίας. Επιπλέον, το εξουσιοδοτημένο προσωπικό πρέπει να έχει νόμιμη ανάγκη να γνωρίζει ενδιαφέρον, όπως να είναι το σημείο επαφής σας ή να εξυπηρετείτε τον λογαριασμό χρήστη σας.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να αποθηκευτούν, με κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε αυτούς, στους διακομιστές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε όλες τις περιπτώσεις, ακολουθούμε γενικά υψηλά πρότυπα προστασίας δεδομένων και προηγμένα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη μετάδοση όσο και μετά τη λήψη τους.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και την παρούσα πολιτική, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Αλλαγές

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και η δέσμευσή μας για προστασία του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Ελέγχετε τακτικά αυτήν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Ερωτήματα και παράπονα

Τυχόν σχόλια ή ερωτήματα σχετικά με αυτήν την πολιτική θα πρέπει να μας απευθύνονται χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Μικρά ποδήλατα δράκων 

Calle Pinosol 15, 29012 Μάλαγα, Ισπανία

Εάν πιστεύετε ότι δεν συμμορφωθήκαμε με αυτήν την πολιτική ή δεν ενεργήσαμε διαφορετικά από ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε παραπομπή ή να υποβάλετε καταγγελία στο Agencia Española de Protección de Datos (AEPD).

Scroll to Top