• Žádné produkty v košíku.
Zobrazit košík
Součet: 0.00

Ochrana osobních údajů

Tyto zásady ochrany údajů se týkají toho, jak shromažďujeme, používáme, zveřejňujeme, přenášíme a ukládáme vaše osobní údaje. Tato zásada ochrany údajů byla naposledy aktualizována dne 16th dubna 2020.

Tyto zásady ochrany údajů se vztahují na služby Little Dragon Bikes. Pokud žijete v Evropském hospodářském prostoru, je směrnice 95/46 / ES (obecné nařízení o ochraně údajů) evropským nařízením a ve Španělsku je to španělský zákon o ochraně údajů („SDPA“).

Malá dračí kola of Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Španělsko je správcem vašich osobních údajů.

Společnost Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) ve Španělsku je pro nás příslušným orgánem ve věcech ochrany údajů.

Tato zásada ochrany údajů popisuje, jak nakládáme a chráníme vaše osobní údaje a možnosti, které máte k dispozici, pokud jde o shromažďování, zpracování, přístup a jak aktualizovat, opravovat a mazat vaše osobní údaje. Další informace o našich postupech v oblasti osobních údajů naleznete v našich smluvních podmínkách. Tyto zásady ochrany dat jsou určeny pro vás jako uživatele našich webových stránek a služeb.

Co jsou osobní údaje?

Osobní údaje se vztahují na veškeré informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby (dále jen „osobní údaje“).

Jaké údaje shromažďujeme?

Můžeme shromažďovat data nebo vás požádat o poskytnutí určitých údajů, když používáte náš web a služby. Zdroje, ze kterých shromažďujeme osobní údaje, jsou:

Údaje shromážděné přímo od vás nebo vašeho zařízení týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby („subjekt údajů“) a mohou zahrnovat přímé identifikátory, jako je jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo.

Data shromažďovaná online nebo prostřednictvím nepřímých identifikátorů, jako je například přihlašovací číslo účtu, přihlašovací heslo, platební údaje nebo adresa IP.

Shromážděná data, která jsou propojena, například pokud jste využili naší služby a později si nás znovu vyberete, propojíme vaše data a budeme s nimi nakládat jako s osobními údaji.

Shromažďované osobní údaje organizujeme jako údaje o účtu a fakturační údaje.

Údaje o účtu jsou vše, co potřebujeme k nastavení vašeho účtu. Zahrnuje vaši e-mailovou adresu a uživatelské jméno a informace spojené s našimi službami, jako jsou licenční klíče, vaše jméno a příjmení, vaše obchodní adresa a telefonní číslo.

Fakturační údaje jsou vše, co potřebujeme k nastavení platby, včetně vašeho jména, e-mailové adresy, maskovaného čísla kreditní karty a za určitých okolností vaší fakturační adresy a vašeho telefonního čísla, pokud ještě není shromážděno.

Jak je popsáno výše, propojujeme data a pokud jsme již některá z vašich údajů shromáždili, požádáme vás pouze o zbývající data, která jsou nezbytná k provedení smluvních služeb.

Z jakých důvodů používáme osobní údaje?

Vaše osobní údaje používáme pro následující účely a z následujících důvodů:

Na základě splnění naší smlouvy (při nákupu naší služby)

Na základě vašeho souhlasu (při přihlášení k odběru našeho zpravodaje)

Na základě zákonných povinností (u povinností, jako jsou daně, účetnictví, praní špinavých peněz nebo když nás o to požádá soud nebo jiný orgán)

Na základě našeho oprávněného zájmu (o sdělení o bezpečnosti, soukromí a zlepšení výkonu našich služeb. Nebo pro zřízení, výkon nebo ochranu našich zákonných práv).

Předtím, než se spoléháme na některý z těchto oprávněných zájmů, je samozřejmě porovnáme s vašimi zájmy a ujistíme se, že jsou dostatečně přesvědčivé a nezpůsobí žádnou neoprávněnou škodu.

Kdy prozradíme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zveřejňujeme v reakci na vaše obchodní dotazy nebo na vaši žádost o informace v naší společnosti, abychom poskytli co nejlepší služby a v našem oprávněném zájmu.

Můžeme sdílet vaše informace s organizacemi, které nám pomáhají poskytovat služby popsané v těchto zásadách ochrany údajů a které mohou zpracovávat taková data v našem zastoupení a v souladu s těmito zásadami ochrany údajů, abychom podpořili tento web a naše služby. Například u našich právních dalších profesionálních poradců.

Můžeme také sdílet informace s naším poskytovatelem zabezpečené platební brány a možná budete muset poskytnout údaje o kreditní nebo debetní kartě přímo poskytovateli, abyste mohli zpracovat platební údaje a autorizovat platbu po bezpečném odkazu. Informace, které v takových případech poskytnete, nejsou mimo naši kontrolu a podléhají vlastnímu oznámení a podmínkám ochrany osobních údajů poskytovatele platební brány.

V souvislosti s informacemi získanými o vašem používání našeho webu můžeme sdílet identifikátory souborů cookie a data IP s poskytovateli analytických a reklamních síťových služeb, abychom nám pomohli zlepšit a optimalizovat naši webovou stránku, která podléhá našim zásadám cookies.

Osobní údaje můžeme zpřístupnit za jiných okolností, například pokud s nimi souhlasíte nebo pokud nás o to požádá zákon, soudní příkaz, právní povinnost nebo regulační orgán. Pokud je účelem předcházení podvodům nebo trestným činům nebo pokud je třeba chránit a hájit naše práva, majetek nebo osobní bezpečnost našich zaměstnanců, webové stránky a jejích uživatelů.

Budeme uchovávat pouze informace potřebné k poskytování našich služeb, dokud jste klientem. Abychom mohli splnit naše smluvní závazky a po určitou dobu identifikovat problémy, dodržovat lhůty pro uplatnění nároků a vyřešit jakékoli soudní řízení.

Dozvíte se, jak dlouho jsou vaše informace uchovávány a jak jsou zničeny z našich Zásad uchovávání dat, které můžete požádat pomocí našeho kontaktního formuláře.

Vaše práva

Máte právo na:

informace o zpracování vašich osobních údajů

získat přístup k osobním údajům o vás

požádejte o opravu nesprávných, nepřesných nebo neúplných osobních údajů

požádat o vymazání osobních údajů, pokud již nejsou zapotřebí nebo pokud je zpracování nezákonné

vznášet námitky proti zpracování vašich osobních údajů pro marketingové účely nebo z důvodů týkajících se vaší konkrétní situace

ve zvláštních případech požádejte o omezení zpracování vašich osobních údajů

přijímat vaše osobní data ve strojově čitelném formátu a odeslat je jinému kontroléru („přenositelnost dat“)

požadovat, aby rozhodnutí založená na automatizovaném zpracování, která se vás týkají nebo která vás výrazně ovlivňují, a na základě vašich osobních údajů, přijímala fyzická osoba, nejen počítače. V tomto případě máte také právo vyjádřit svůj názor a napadnout rozhodnutí

Pokud je zpracování vašich osobních údajů založeno na souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoli bez újmy odvolat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře.

Pokud máte pocit, že váš požadavek není uspokojivě vyřešen námi, můžete se obrátit na místní úřad pro ochranu údajů. Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) je orgán dozoru ve Španělsku a je relevantní pro Little Dragon Bikes.

Jak chráníme vaše osobní údaje?

Vaše data chráníme pomocí nejmodernějších technických a fyzických záruk a provozujeme pevný systém zásad, dohod o zachování důvěrnosti, digitálních záruk a postupů, abychom zajistili nejvyšší úroveň administrativní ochrany.

Podrobněji pro přístup do naší databáze musí být uživatel autorizován, vyzván přes obousměrný autentizační systém a používat šifrovanou VPN. Odstraňování osobních údajů z našeho umístění je také zakázáno a je velmi obtížné pomocí složitého šifrovacího systému. Používáme nejmodernější antivirový a antispywarový software a aktuální ochranu brány firewall. Kromě toho musí mít oprávněný personál legitimní potřebu znát zájem, například o místo kontaktu nebo službu vašeho uživatelského účtu.

Data, která od vás shromažďujeme, mohou být uložena s příslušnými technickými a organizačními bezpečnostními opatřeními na našich serverech ve Velké Británii. Ve všech případech dodržujeme obecně vysoké standardy ochrany údajů a pokročilá bezpečnostní opatření k ochraně osobních údajů, které nám byly předány, a to jak během přenosu, tak i po jejich obdržení.

Chcete-li uplatnit některá z vašich práv nebo máte-li jakékoli dotazy nebo stížnosti ohledně našeho použití vašich osobních údajů a těchto zásad, kontaktujte nás pomocí našeho kontaktního formuláře.

Změny

Tyto zásady ochrany údajů a náš závazek chránit soukromí vašich osobních údajů mohou vést ke změnám těchto zásad ochrany údajů. Pravidelně si přečtěte tyto zásady ochrany údajů, abyste byli informováni o všech změnách.

Dotazy a stížnosti

Jakékoli připomínky nebo dotazy k těmto zásadám by nám měly směřovat pomocí následujících kontaktních údajů.

Malá dračí kola 

Calle Pinosol 15, 29012 Malaga, Španělsko

Pokud se domníváte, že jsme tyto zásady nedodrželi, nebo jsme jednali jinak než v souladu se zákonem o ochraně údajů, měli byste nás o tom informovat. Můžete také podat žádost nebo podat stížnost na Agencia Española de Protección de Datos (AEPD).

Přejděte na začátek